Wednesday, August 13, 2008

Kaupin kuplahallin tennissisäkausi syyskuun ensimmäisestä perjantaista klo 18-20 huhtikuun viimeiseen 2009 ohjelmaanne?

Talvikaudet harjoittelemme Kaupin kuplahallissa. Syyskuun ensimmäisestä perjantaista klo 18-19 ja 19-20 vuoden loppuun syyskausi ja kevätkausi tammikuun 2009 alusta huhtikuun viimeiseen perjantaihin

Syyskuu 17 perjantaita x 10€ = 170 euroa käteisellä ensimmäisellä kertaa

Ensimmäinen tunti 18-19 tarkoitettu lapsille 10-15 v ja seuraava tunti 19-20 varttuneemmille. - Tervetuloa

Tenniksen pariin johdattaa myös Hedmanin virtuualitenniskoulu:

http://kotisivukone.fi/files/winetwin.kotisivukone.com/flashit/index.swf

Kevät 2009 sama kausimaksu. Tiedustelut e-mail: tu38tennis(at)gmail.com
-------
Harjoitusrutiinit luovat järjestystä ja tehokkuutta

Harjoitusrutiinit on sovittava pelaajien kanssa harjoituskauden alussa. Niiden tarkoituksena on harjoituksen joustava läpivienti ja tehokas ajankäyttö (”säätämiseen” ei kulu turhaan aikaa).

Harjoitusrutiineihin kuuluva mm:

  • turvallisuusseikat: kuten syöttöharjoituksissa 1. ei haeta palloa verkosta tai takapressusta ennen kuin valmentaja antaa luvan, 2. syöttelyetäisyydet yms.
  • juomatauot: kaikilla juomapullot aina mukana ja juomatauoilla juodaan, vaikkei olisi vielä janokaan (kun jano yllättää, nestehukka on jo tosiasia ja neste ei enää imeydy yhtä hyvin)
  • harjoituksen aloittaminen ja lopettaminen: täsmällinen aloitus, alussa AINA alkuverryttely (käydään yhdessä läpi) ja lopussa AINA loppuvenyttely à jos tulee myöhässä harjoituksiin, silti tehtävä alkuverryttely!
  • valmentajan huomio-merkki ja käyttäytyminen silloin: kun valmentaja sanoo: ”ok, hetkeksi seis - tulkaa verkolle”, kukaan ei jatka pallottelua, vaan kaikki tulevat saman tien!
  • pallojen kerääminen: kun valmentaja sanoo: ”kerätään pallot” kaikki keräävät, jotta saadaa uusi harjoitus nopeasti käyntiin

--------